OM OSS

Bengt Westergren kommer från Västervik och började med hästar redan i tonåren. Bengt och hans bror höll i en ridskola med bl.a islandshästar och intresset för hästar ledde vidare till hoppning o galopphästar för att sedan övergå till trav. Både Russ och stora travare var ett stort intresse under många år och Bengt både tränade och körde under sin tid på Gotland. Han var med o drog igång 5-årsbaggen, vilken är en trevlig tillställning som fungerar fortfarande. Så småningom blev det russen som vann hans hjärta och uppfödning av travande russ. Garribaldi är nog den Hingst som han är mest stolt över att han fött upp. Garribaldi har lämnat bl.a Regatta. Lill-Ronja, en syster till Garribaldi, vann kriteriet och är hans bästa sto. Uppfödning och engagemang för ponnytravsporten är Bengts stora drivkraft och han tröttnar aldrig på att jobba för att ge russet status som travare.

Marianne Westergren Eriksson har sitt hjärta bland hundarna och har haft hund sen barndomen. Första hunden var en collie och hundungdom var livet!
Schäfer köpte jag när jag flyttade hemifrån, men sen var det dax att tävla på allvar och då köpte jag Terveren, Can-Can. Fullt ös-och lydnadschampion blev hon redan 2 år gammal
Ridning på ridskola förståss men egen häst kom inte förrän vi flyttade ut på landet 2000. Första hästarna var 2 Fjordingar, lagom promenadhästar.
Vi bodde grannar med en amatörtravtränare och blev intresserade av trav så vi köpte en shettis, Zoot, och började med ponnytrav, sen kom Pyssen (russ) o MintII och ännu fler Russ, ja på den vägen är det. Men hundarna har jag ändå närmast hjärtat och de finns kvar, fast nu är det sällskapshundar Bordercollie/Goldenkorsningar som vi nu föder upp och det är jätteroligt och vi träffar så många trevliga människor.

Magdalena Eriksson lever nästan alltid med hästar.
Det började med ridlektioner på MCR i Malmö som ledde till att hon köpte Zoot, en shettis, av ridläraren och vi körde in henne och starten gick i ponnytrav!
Nästa ponny blev ett Russ: Pyssen som blev älsklingsponnyn.
Han var med i årgångsloppen: Kriteriet (5:a), Derbyt (7:a),
 Sprintermästaren (3:a) och 5-års Baggen.
Fler Russ lånades och köptes för att sedan flytta till Östersund och
travgymnasiet Wången i 3 år!!!
Nu var det bara Stora hästar som gällde under en tid.
Hemma igen i Skåne blev det jobb hos Lutfi Kolgjini med många bra tävlingshästar
och ett spännande liv med dessa. Efter det blev det en tur på lite drygt ett år hos Jimmy Takter i USA och nu är det Solvalla o stall TZ som gäller.
Det blir en del montelopp o ett o annat sulkylopp med stora hästar vilket är roligt och går bra.
 Hunden Julia får träna lite Agility med Magda när tid finns och en avkopplande promenad  med Julia gör gott i själen då och då.

Lärlingslopp

Monte

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.07 | 21:50
Till salu har mottagit 12
23.01 | 09:55
LilleGården har mottagit 22
25.01 | 00:07
Avelsston har mottagit 7
25.01 | 00:05
Om oss har mottagit 6
Du gillar den här sidan